Mnenja udeležencev na delavnicah

»Rosana je začela z zelo čudovito meditacijo/vizualizacijo, ki sem se ji popolnoma prepustila. Njen glas je bil zelo nežen. Zaradni nje sem se počutila ljubljeno in posebno. Čudovito darilo. Delali smo vaje, ki so nas vzpodbudile k razmišljanju. Na naše strahove glede obilja se je odzvala nežno, pa vendar zelo pozitivno. Čas je zelo hitro minil. Počutila sem se varno. Je nadarjena. Delavnica mi je bila všeč.«
Angela

»Delavnice so dobro izpeljane. Vodene tako, da se napredek pozna takoj. V kolikor ima sodelujoči interes in se poglobi, raziskuje, sledi danim priporočilom oziroma osvojenim na delavnicah mu življenje ponudi nove priložnosti, spoznanja, poda mu odgovore, kar pa je najbolj pomembno, zna sebe postaviti na prvo mesto.
Rosana je zelo zavzeta za sodelujoče in nudi oporo tekom procesa.
Za delavnice bi se ponovno in vedno znova odločila prav pri njej! Priporočam!«
Katjuša L

»Rosana je ustvarila prijetno okolje. Delavnica je bila dolga, ampak se ni tako zdelo. Pri pogovoru in nasvetih za afirmacije si bila samozavestna. Meditacija in vizualizacija sta bili odlični. Rosanin glas mi je krasno pomagal, da sem se odprla novim pozitivnim verovanjem. Pozorno nam je prisluhnila.«
Alice

Rosana, najlepša hvala, da si nas z nežnim prehodom popeljala iz negativnega odnosa do denarja do pozitivnega. Ko je med delavnico na plano prišla bolečina si nam bila vsem na voljo. K udeležencem pristopaš z odprtim srcem. Tvoja intuicija je dobra. Najlepša hvala, da si nam v tej delavnici razprla krila.
Edel

Moje mnenje o delavnicah je zelo pozitivno. Všeč mi je bilo, saj sem skozi različne teme delavnice spoznavala resnico o sebi in dejstva o tem katere osebnostne lastnosti moram še izpiliti, na kakšen način lahko opustim stare neželene vedenjske vzorce in jih spremenim v pozitivne afirmacije ter spoznala da je treba odpuščati in nujno vreči čez ramo stare zamere iz preteklosti. Skozi različne tematike sem spoznala, da vse zavore izhajajo iz otroštva in da je treba spremeniti sebe, da nato lahko spremeniš druge. Vendar na način, da se spremenijo sami, in sicer z vplivom naše pozitivne energije na njih (pogoj za to so pozitivne afirmacije). Predvsem mi je pomagala navzočnost ostalih udeležencev, saj sem skozi njihove zgodbe/izkušnje spoznavala del sebe, se v nekaterih od njih prepoznala in ugotovila da moja zgodba ni najhujša. Spoznala sem, da je v prvi vrsti treba imeti rad samega sebe, da si sposoben ljubiti druge, svoje najbližje. Všeč mi je bila čuječnost Rosane, saj se je za vsakega udeleženca zavzela in se vanj poglobila na odprt, potrpežljiv način. Torej, ni prehitro segla v notranjost posameznika. Postopoma, s pravim tempom. Če tega ne bi upoštevala, bi nastala nevarnost zaprtosti osebe. Delovno okolje na delavnicah je zelo sproščujoče. Udeleženci smo bili deležni spokojne glasbe, prijetne svetlobe in tople odeje ter najpomembnejše – občutek da te nekdo aktivno posluša in ti v vsakem momentu nudi pozornost. Med odmori pa smo med seboj malce poklepetali o svojih življenjskih izkušnjah ob zeliščnem času in drobnem pecivu. Skozi meditacije so se mi odprla različna občutljiva in včasih boleča področja znotraj sebe in hkrati različna čudovita področja. Menim, da v kolikor ne spoznaš svojih občutljivih področij, skozi telo prihajajo informacije, t.i. ‘alarmi’ o potrebi po odpravi oziroma soočenju z bolečimi izkušnjami. Kar se kaže na različne načine, lahko z boleznijo, s krhkimi odnosi, zasvojenostjo ipd. Pogosto me je spremljal strah pred soočenjem, zato je pomembno, da se vsak posameznik sam odloči ali je pripravljen na tovrsten izziv. Kajti, v nasprotnem primeru ni učinka. Zagotavljam pa, da je takšno soočenje s samim seboj izpopolnjujoče in prinaša neizmerno srečo, saj sreča je v nas samih. Vsak nosi svoj križ v življenju in ni razloga, da bi se bali deliti svojo zgodbo ali se je sramovali. Kar je bilo, je preteklost, treba je živeti za sedanjost, da bomo lepše zaživeli v prihodnost.

Tina W.