4- urna delavnica NAROČANJE IZ KOZMIČNE KUHINJE

SPOZNAJTE SKRIVNOSTI MANIFESTACIJE

Kako ustvariti kar si zares zares želite?

Predstavljajte si vesolje kot Kozmično kuhinjo z neskončnim jedilnim listom, ki čaka, da sprejme in izpolni vaša naročila.
Na delavnici se boste naučili kako v Kozmično kuhinjo poslati VAŠA naročila in kako uporabiti zakon privlačnosti, da bi ustvarili kar si v življenju želite.

Delavnica je sestavljena iz dveh srečanj, na katerih bomo razkrili osem načel, kako ustvariti naročila, kako jih uporabiti na področju medsebojnih odnosov, zdravja, financ, samopodobe, v karieri in ljubezni.
Spoznali bomo, zakaj nam kuhinja včasih ponudi limone in kaj storiti, ko se to zgodi.
Delavnica je živahna in zabavna, domov boste odšli z močnimi afirmacijami, s katerimi boste ustvarili pozitivne rezultate v vašem življenju.

Delavnica temelji na svetovno znani knjižni uspešnici »Ordering From the Cosmic Kitchen« avtorice dr. Patricie J. Crane.
Dr. Patricia J. Crane je avtorica številnih knjižnih uspešnic, ki pomagajo ljudem najti pot do notranjih virov in zunanjih spretnosti, ki jih potrebujejo, da dosežejo svoje sanje. Njeno podjetje, Heart Inspired Presentations, LLC, izvaja delavnice in izobraževanja o ustvarjanju obilja na vseh področjih življenja. Dr. Crane se je usposabljala z nekaterimi glavnimi duhovnimi učitelji našega časa, med njimi Deepak Chopra, Louise Hay in Marianne Williamson. Izobraževala se je na tečajih pri Louise Hay, ki jo je kasneje osebno pozvala k sodelovanju izvajanja delavnic »Heal Your Life«. Vodenje teh delavnic se je razvilo v svetovni program usposabljanja za učitelje »Heal Your Life«, ki ga vodi še danes.

TERMIN

  1. srečanje: sreda, 05.06.2019 od 18:00-20:00 (2 uri),
  2. srečanje: sreda, 12.06.2019 od 18:00-20:00 (2 uri).

LOKACIJA
Srečanja bodo potekala v Osnovni šoli Venclja Perka, Domžale.

CENA
Cena celotne delavnice znaša 50 €.

REZERVACIJA IN PRIJAVA
Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato pravočasno rezervirajte vaše mesto TUKAJ. Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!