VIKEND DELAVNICA HEAL YOUR LIFE

Včasih je vse, kar potrebujemo le nekaj prostora in vodenje, da bi lahko naredili pozitivne spremembe v življenju. Da bi dobili prav to, sem za vas oblikovala vikend delavnico.

Z vikend delavnico se vam ponuja priložnost, da stopite stran od vaše dnevne rutine in se potopite v vse kar neguje vaš um, telo in dušo. Namen je, da se vrnete z občutkom pomlajenosti in moči in da na sebe in na svet gledate na bolj pozitiven način.

Moja vikend delavnica temelji na licenčnem programu Louise L. Hay in je zasnovana tako, da napolni z močjo tiste, ki so pripravljeni na spremembe. Mnogi od nas verjamejo, da smo obtičali v naših trenutnih okoliščinah, ker je to tisto, kar je življenje načrtovalo za nas. Ta delavnica ustvarja varen prostor za udeležence, da se zavejo notranjega dialoga, se prepustijo omejujočim prepričanjem in ustvarijo življenje, ki si ga zaslužijo. Kot vodja delavnic nudim neobsojajočo podporo, vodenje in nenehno zdravljenje.

Na tej transformativni delavnici je sposobnost pozitivnega povezovanja s samim seboj medtem, ko si obkrožen z isto mislečimi ljudmi, resnično izkušnja, ki spremeni življenje. 

“To je samo misel in misel se lahko spremeni.” -Louise L. Hay

Temelj filozofije Louise Hay je, da je sprejemanje sebe in ljubezen do sebe del rešitve, ne glede na to, kateri del svojega življenja želite spremeniti.

Naučite se pomena opuščanja misli in izkušenj, ki vam ne služijo več, in kako uporabiti afirmacije za spremembe.

Pričakujete lahko, da se boste večji del vikenda osredotočali na svoje misli, občutke in čustva, zato bodite pripravljeni na spremembe!

Deležni boste sproščujočih vodenih meditacij in čudovitih vizualizacij, ki jih bomo podkrepili z mogočnimi afirmacijami.
Naučili se boste kako razviti zavedanje negativnih prepričanj.
Naučili se boste kako se osvoboditi starih čustev in kako samega sebe bolj ljubiti.

To je popolno darilo, ki ga lahko podarite sebi ali prijateljici, saj ponuja orodja, ki jih potrebuješ, da nežno ustvariš pozitivne in trajne spremembe v smeri bolj srečnega življenja.

⭐️ZA KOGA JE PRIMEREN VIKEND RETREAT?⭐️
Vikend retreat je primeren za vse, ki si želite:
💎 poglobljenega zavedanja,
💎 kvalitetnejšega spanca,
💎 bistrega uma,
💎 pozitivne naravnanosti,
💎 spoznati svoje poslanstvo,
💎 izboljšati samopodobo,
💎 izostriti intuicijo,
💎 spoznati svoje podzavestne vzorce in tiste, ki vam že dolgo ne koristijo nadomestiti z novimi,
💎 osvoboditi se preteklosti, ki vam ne dovoli, da bi se v življenju pomikali naprej,
💎 znebiti se strahov, ki vas omejujejo,
💎 pustiti preteklost za seboj in živeti v tem trenutku.

 

Če bi radi izvedeli več o delu Louise Hay, boste morda želeli prebrati katero od njenih knjig ali poslušati katerega od njenih CD-jev, ki so na voljo na youtube kanalu.