Rosana Semec

Knjige Louise Hay so me začele navduševati že pred 20 leti, danes pa sem certificirana učiteljica ter vodja tečajev in delavnic licenčnega programa Heal Your Life, ki temelji na filozofiji Louise Hay. Mednarodni certifikat sem pridobila na Irskem.
Knjige Louise Hay so mi pomagale odkriti svoje vzorce, ki so me pripeljali do neprijetnih življenjskih izkušenj. Pomagale so mi, da sem prišla do pomembnih spoznanj, s pomočjo katerih se je moje življenje spremenilo v čudovitejše.
Na lastni koži sem občutila, kako lahko negativne misli uničujoče vplivajo na samo življenje in telo človeka. Človek v življenju naleti na mnogo ovir. Zaradi negativnih izkušenj naše življenje temelji na frustracijah, naša samopodoba postane nizka, slabo spimo, smo negativno naravnani, nenehno kritiziramo sebe in ostale, živimo v preteklosti, imamo občutek, da v življenju stojimo na mestu, smo nezadovoljni, krivdo za našo nesrečo zvračamo na druge, velikokrat tudi zbolimo.
Tako v naših glavah nastane pravo gojišče negativnih misli, ki jih z lahkoto sprejmemo in ustvarjamo zapletene izkušnje, brez da bi se tega sploh zavedali. Z uporabo tehnik Louise Hay in meditacijami sem se osvobodila negativnosti, ki me je spremljala skozi življenje, znebila sem se bolezni in zaživela življenje brez omejitev.
Za mano je že nekaj krasnih delavnic, katere vedno vodim z veseljem, saj je čudovito biti prisoten, ko se ljudem življenje spreminja na bolje.
Veseli me, da bom te tehnike na delavnicah delila tudi z vami. Čas je, da najdete moč, ki se že ves čas nahaja znotraj vas, da se tudi vi odprete vsem možnostim, ki vam jih ponuja življenje.
Tako čudovito je, da si lahko življenje spremenimo na najbolj pozitiven način.
Ko se boste spoznali, se boste še bolj vzljubili!
Vabljeni, da si preberete mnenja udeležencev.