DELAVNICA NAROČANJE IZ KOZMIČNE KUHINJE

💫Spoznajte skrivnosti manifestacije!💫
 

Delavnica temelji na svetovno znani knjižni uspešnici »Ordering From the Cosmic Kitchen« avtorice dr. Patricie J. Crane in je nežen uvod v spoznavanje načinov sproščanja z meditacijami in vizualizacijami in njihovih blagodejnih učinkov, spoznavanje samega sebe, moči naših misli in naše podzavesti za vse tiste, ki se boste prvič udeležili mojih delavnic; in pa zabavno nadaljevanje, nadgrajevanje in poglabljanje za vse tiste, ki ste se s tehnikami in spoznanji že srečali na mojih delavnicah v preteklosti.

✨Kako ustvariti kar si zares zares želite?✨

✨🌏Predstavljajte si vesolje kot Kozmično kuhinjo z neskončnim jedilnim listom, ki čaka, da sprejme in izpolni vaša naročila.
Na delavnici se boste naučili kako v Kozmično kuhinjo poslati VAŠA naročila in kako uporabiti zakon privlačnosti, da bi ustvarili kar si v življenju želite.🌏✨

Na dveh srečanjih bomo razkrili osem načel, kako ustvariti naročila, kako jih uporabiti na področju medsebojnih odnosov, zdravja, financ, samopodobe, v karieri in ljubezni.
Spoznali bomo, zakaj nam kuhinja včasih ponudi limone in kaj storiti, ko se to zgodi.

Delavnica je živahna in zabavna, domov boste odšli z močnimi afirmacijami, s katerimi boste ustvarili pozitivne rezultate v vašem življenju.

Delavnice potekajo pod vodstvom Rosane Semec, certificirane učiteljice in vodje delavnic in tečajev licenčnega programa Heal Your Life, ki temelji na filozofiji Louise L. Hay.